Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ZilverenKruis zorgverzekering?

Twijfel je tussen een ZilverenKruis zorgverzekering en de OHRA / ONEforONE zorgverzekering? Bekijk hieronder de verschillen tussen ZilverenKruis en OHRA.

Over ZilverenKruis

ZilverenKruis is een Nederlandse zorgverzekeraar. ZilverenKruis is opgericht in 1949. Het maakt onderdeel uit van de Achmea Holding en is gevestigd in Leiden. Sinds 2001 opereert het bedrijf onder de naam ZilverenKruis Achmea. Het is een middelgrote zorgverzekeraar in Nederland net zoals bijvoorbeeld MenzisAgis en Univé.

ZilverenKruis 2013 vs. OHRAzorgpremie

ZilverenKruis 2013? Zodra de zorgpremie 2013 bekend is vergelijken we hier de zorgpremie van OHRA met die van de ZilverenKruis zorgverzekering.

ZilverenKruis vs. OHRA: vergoedingen

De vergoedingen in de basisverzekering zijn wettelijk vastgelegd en dus gelijk voor ZilverenKruis en OHRA. Echter, de premies en vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn verschillend. Wij hebben gekozen voor de OHRA zorgverzekering, omdat deze naar onze mening een betere prijs / kwaliteit biedt dan de ZilverenKruis zorgverzekering.

ZilverenKruis vs. OHRA: collectiviteitskorting

Via ONEforONE krijg je maar liefst 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Wij bieden geen korting op de ZilverenKruis zorgverzekering 2013.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
ZilverenKruis, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: