Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Unive zorgverzekering?

Twijfel je tussen een Unive zorgverzekering en de OHRA / ONEforONE zorgverzekering? Bekijk hier de verschillen tussen Unive en OHRA.

Over Unive

Unive is een coöperatieve zorgverzekeraar. Unive probeert zich te profileren als verzekeraar zonder winstoogmerk. Eigenlijk is geen sprake van één Unive. Unive is namelijk een coöperatie, waarvan in het hele land 21 andere coöperatieve verenigingen lid zijn. Deze lokale Unive’s beschikken over zo’n 150 verkooppunten verpreid over heel Nederland. Het hoofdkantoor van Unive is in Zwolle, maar de meeste activiteiten vinden plaats in het kantoor in Assen.

Unive 2013 vs. OHRAzorgpremie

Unive 2013? Zodra de zorgpremie voor 2013 bekend is vergelijken we hier de zorgpremie van OHRA met die van de Unive zorgverzekering.

Unive vs. OHRA: vergoedingen

De vergoedingen in de basisverzekering zijn wettelijk vastgelegd en dus gelijk voor Unive en OHRA. Echter, de premies en vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn verschillend. Wij hebben gekozen voor de OHRA zorgverzekering, omdat deze naar onze mening een betere prijs / kwaliteit biedt dan de Unive zorgverzekering.

Unive vs. OHRA: collectiviteitskorting

Via ONEforONE krijg je maar liefst 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Via ONEforONE krijg je geen korting op de premie van Unive.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 2 votes)
Unive, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: