Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ONVZ zorgverzekering?

Twijfel je tussen een ONVZ zorgverzekering en de OHRA / ONEforONE zorgverzekering? Bekijk hieronder de verschillen tussen ONVZ en OHRA.

Over ONVZ

ONVZ is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die zich volledig richt op zorgverzekeringen. ONVZ is een onderlinge waarborgmaatschappij en handelt zonder winstoogmerk. Met circa 450.000 verzekerden is ONVZ een middelgrote een relatief grote zorgverzekeraar in Nederland net zoals bijvoorbeeld Menzis, Agis en Univé.

ONVZ 2013 vs. OHRAzorgpremie

ONVZ 2013? Zodra de zorgpremie 2013 bekend is vergelijken we hier de zorgpremie van OHRA met die van de ONVZ zorgverzekering.

ONVZ vs. OHRA: vergoedingen

De vergoedingen in de basisverzekering zijn wettelijk vastgelegd en dus gelijk voor ONVZ en OHRA. Echter, de premies en vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn verschillend. Wij hebben gekozen voor de OHRA zorgverzekering, omdat deze naar onze mening een betere prijs / kwaliteit biedt dan de ONVZ zorgverzekering.

ONVZ vs. OHRA: collectiviteitskorting

Via ONEforONE krijg je maar liefst 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Wij bieden geen korting op de ONVZ zorgverzekering 2013.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
ONVZ, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: