Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

OHRA Zorgverzekering

Voor de ONEforONE Zorgverzekering hebben we gekozen voor OHRA. Niet alleen om de prijs, maar ook om de kwaliteit van de service. Net als in 2012 krijg je op de zorgpremie 2013 via ONEforONE een aantrekkelijke korting.

OHRA biedt beste prijs/kwaliteit verhouding

De OHRA zorgverzekering is de winnaar van de Independer.nl Award. Vergeleken met andere zorgverzekeraars biedt de OHRA zorgverzekering volgens een panel van 16.000 consumenten de beste prijs/kwaliteit verhouding. Via ONEforONE heb je al een OHRA zorgverzekering vanaf €82,55 per maand!

OHRA is vertrouwd en betrouwbaar

OHRA is al sinds 1925 actief in Nederland met zorgverzekeringen. Sinds 2009 maken de zorgverzekeringen van OHRA deel uit van de CZ Groep. Met 3,3 miljoen verzekerden behoort CZ tot de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Alles online zelf regelen bij OHRA

Na je aanmelding via ONEforONE kun je bij OHRA eenvoudig je wijzigingen doorgeven, je polisgegevens inzien, volledig online declareren en de status van je declaraties bekijken. Je kunt zelfs je geneesmiddelen via een online apotheek bestellen. Het nieuwe zorgverzekeren!

Goede aanvullende verzekeringen van OHRA

De aanvullende verzekeringen van OHRA bieden een zeer uitgebreide dekking, af te stemmen op elke levensfase. En met de OHRA Meegroeiservice is het mogelijk om je aanvullende verzekering eens per jaar zonder medische keuring aan te passen.

Geen rekeningen voorschieten bij OHRA

Met de meeste zorgverleners heeft OHRA goede afspraken, zodat je geen rekeningen hoeft voor te schieten. Toch een rekening ontvangen? Declareer én volg de status van je declaratie eenvoudig online via Mijn OHRA Zorgverzekering.

Korting op producten en diensten

Met je OHRA zorgverzekering profiteer je van interessante voordelen en kortingen om fit en gezond te blijven. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op zo’n 600 fitnesscentra, reisvaccinaties, brillen, contactlenzen en nog veel meer!

Lees voor meer informatie ook: Brochure OHRA Zorgverzekering 2013

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +3 (from 5 votes)
Daarom OHRA, 8.5 out of 10 based on 6 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: