Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Menzis zorgverzekering?

Twijfel je tussen een Menzis zorgverzekering en de OHRA / ONEforONE zorgverzekering? Bekijk hier de verschillen tussen Menzis en OHRA.

Over Menzis

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar. Menzis heeft ongeveer 2 miljoen verzekerden en is daarmee één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het concern van Menzis bestaat uit de drie zorgverzekeraars Menzis, AnderZorg en Azivo, de drie Zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem, en Menzis Zorgaanbod (MEZ). In totaal heeft zorgverzekeraar Menzis 2.500 medewerkers.

Menzis 2013 vs. OHRA: zorgpremie

Menzis 2013? Zodra de zorgpremie voor 2013 bekend is vergelijken we hier de zorgpremie van OHRA met die van de Menzis zorgverzekering.

Menzis vs. OHRA: vergoedingen

De vergoedingen in de basisverzekering zijn wettelijk vastgelegd en dus gelijk voor Menzis en OHRA. Echter, de premies en vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn verschillend. Wij hebben gekozen voor de OHRA zorgverzekering, omdat deze naar onze mening een betere prijs / kwaliteit biedt dan de Menzis zorgverzekering.

Menzis vs. OHRA: collectiviteitskorting

Via ONEforONE krijg je maar liefst 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Via ONEforONE krijg je geen korting op de premie van Menzis.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 2 votes)
Menzis, 5.7 out of 10 based on 3 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: