Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De Amersfoortse zorgverzekering?

Twijfel je tussen De Amersfoortse en de OHRA / ONEforONE zorgverzekering? Bekijk hieronder de verschillen tussen De Amersfoortse en OHRA.

Over De Amersfoortse

De Amersfoortse noemt zichzelf een inkomensverzekeraar voor ondernemers. Hiervoor werkt De Amersfoortse samen met verzekeringsadviseurs. De Amersfoortse biedt verschillende type verzekeringen aan, zoals bijvoorbeeld ziektekostenverzekeringen en arbeidsonschiktheidsverzekeringen. De Amersfoortse is onderdeel van verzekeraar ASR.

De Amersfoortse 2013 vs. OHRA: zorgpremie

De Amersfoortse 2013? Zodra de zorgpremie voor 2013 bekend is vergelijken we hier de zorgpremie van OHRA met die van de De Amersfoortse zorgverzekering.

De Amersfoortse vs. OHRA: vergoedingen

De vergoedingen in de basisverzekering zijn wettelijk vastgelegd en dus gelijk voorDe Amersfoortse en OHRA. Echter, de premies en vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn verschillend. Wij hebben gekozen voor de OHRA zorgverzekering, omdat deze naar onze mening een betere prijs / kwaliteit biedt dan de De Amersfoortse zorgverzekering.

De Amersfoortse vs. OHRA: collectiviteitskorting

Via ONEforONE krijg je maar liefst 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Via ONEforONE krijg je geen korting op de premie van De Amersfoortse.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
De Amersfoortse, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: