Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Agis zorgverzekering?

Twijfel je tussen een Agis zorgverzekering en de OHRA / ONEforONE zorgverzekering? Bekijk hieronder de verschillen tussen Agis Zorgverzekeringen en OHRA.

Over Agis

Agis Zorgverzekeringen is zorgverzekeraar in Nederland. Agis is in 1999 ontstaan na een fusie van de drie regionale verzekeraars ZAO, Anoz en Anova. Agis heeft met name veel verzekerden in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn en Almere. Met zo’n 1,2 miljoen leden is Agis één van de grotere zorgverzekeraars van Nederland. Er werken zo’n 1.400 mensen bij Agis.

Agis 2013 vs. OHRA: zorgpremie

Agis 2013? Zodra de zorgpremie voor 2013 bekend is vergelijken we hier de zorgpremie van OHRA met die van de Agis zorgverzekering.

Agis vs. OHRA: vergoedingen

De vergoedingen in de basisverzekering zijn wettelijk vastgelegd en dus gelijk voor Agis en OHRA. Echter, de premies en vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn verschillend. Wij hebben gekozen voor de OHRA zorgverzekering, omdat deze naar onze mening een betere prijs / kwaliteit biedt dan de Agis zorgverzekering.

Agis vs. OHRA: collectiviteitskorting

Via ONEforONE krijg je maar liefst 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Via ONEforONE krijg je geen korting op de premie van Agis.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
Agis , 5.7 out of 10 based on 3 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: