Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo ‘tough’ is Toughstuff!

Als je groene energie afsluit bij ONEforONE sponsor je een zonne-energiepakket van Toughstuff voor iemand in Afrika. De pakketten zijn op een speciale duurzame manier ontwikkeld zodat ze in ontwikkelingslanden goed kunnen worden gebruikt. Ze zijn heel simpel te gebruiken, maar tegelijkertijd ontzettend sterk, waardoor ze niet snel kapot gaan. Lees hieronder een mooi verhaal dat we van onze partner Toughstuff kregen over een klant van hun die een zonne-energie pakket met sponsoring van ONEforONE had gekocht.

“Een klant kocht een volle kit voor zonne-energie van ons in ons Nogmoa District outlet in Rwanda. Zijn kind gooide de LED lamp in a grote container gevuld met 500 liter water. Ze zochten tijden naar de lamp, en gaven het uiteindelijk op, en besloten dat ze de LED lamp echt niet konden vinden. Na twee weken ontdekten zij dat de LED lamp in een watercontainer was gevallen. De familie legde vervolgens de lamp voor een paar minuten in de zon en nadat de lamp voor een tijdje met een zonnepaneel was opgeladen deed hij het weer perfect! Zij concludeerden dat de producten van Toughstuff ook echt werkelijk ‘tough’ products zijn!”

Tough in the name, tough in the product!

Lees hier meer over groene energie van ONEforONE waarmee je een zonne-energie pakket kan sponsoren voor mensen in Afrika!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)


1 reactie op Zo ‘tough’ is Toughstuff!

  1. Andrew Trebble zegt:

    I am very interested in your products, and i have alot of friends who look for ways to be off the grid, will tell them about you i find this type of product is very exciting, the eventual variety of product is mind boggleing thank you.AJ

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/zo-tough-is-toughstuff/