Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ziezozon.com: De ONEforONE waterfles voor schoondrinkwater

Schoon kraanwater vinden wij hier heel normaal. Je draait de kraan open en je kan drinken. In ontwikkelingslanden is dat niet zo. Met de waterfles ONEforONE kan daar verandering in komen. Met de aankoop van een fles bezorg jij iemand in een ontwikkelingsland namelijk een leven lang schoon drinkwater.

Via de website van ONEforONE kun je de waterfles bestellen of aankopen als relatiegeschenk. De helft van de aankoopsprijs gaat dan naar het goede doel. De flessen zijn verkrijgbaar in roze, blauw en grijs en kosten 15,95 euro. Voor dat geld krijgt iemand in Afrika een levenlang schoon water.

Tegelijk steun je het milieu, want dagelijks zorgen wij allemaal voor miljoenen lege plastic flessen. De ONEforONE waterfles gaat lang mee, want hij is gemaakt van sterk roestvrij staal (18/8) dat niet snel beschadigt of indeukt, hij is gemakkelijk te vullen en wassen door de grote opening, licht van gewicht en geschikt voor op kantoor, thuis, onderweg, tijdens het sporten of als drinkbeker op school. Aarzel dus niet en bestel die fles.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/ziezozon-com-de-oneforone-waterfles-voor-schoondrinkwater/