Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

www.waterbedrijfgroningen.nl: ‘Op een duurzame manier kraanwater vervoeren’

Als je op zoek bent naar een duurzame manier om je kraanwater te vervoeren, dan zijn dit een aantal tips. Neem zelf een hervulbaar flesje mee. Maar pas op met al gebruikte frisdrank- of bronwaterflesjes; een plastic weggooiflesje is niet gemaakt om af te wassen, en kan niet tegen hoge temperaturen, dus als je in zo’n flesje ons kraanwater tapt is de kwaliteit niet langer gegarandeerd .

Als je op zoek bent naar een duurzame manier om je kraanwater te vervoeren, dan zijn dit een aantal tips.

KRNWTR Bidon
Met de krnwtr-bidon laat je aan anderen zien dat je bewust voor kraanwater kiest en minder voor bronwater. De krnwtr-bidon is duurzaam, van roestvrijstaal, en heeft een brede opening. Je kunt hem dus makkelijk schoonmaken en vullen met fris kraanwater, thee of sap.

Milieuvriendelijke drinkfles
Gevonden! Een hip en milieuvriendelijk alternatief voor plastic flesjes. Een handige RVS waterfles om dagelijks bij je te hebben en te vullen met water of andere (koude) dranken. Voor op je werk, onderweg of waar dan ook. Deze lichtgewicht fles is 100% recyclebaar. Dus: Tap en Go!

Dopper
De Dopper is duurzaam, handig en mooi. Een deel van de opbrengst gaat naar Simavi én de Dopper wordt klimaatneutraal in Nederland geproduceerd.

ONEforONE Waterfles
Drink voortaan kraanwater uit de ONEforONE Waterfles. En help iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. De waterfles van ONEforONE is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic waterflesjes. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daarom sterk, licht en recyclebaar. Het unieke design maakt de drinkfles zowel duurzaam als functioneel.
Meer info

Zorg ervoor dat jouw klanten/werknemers ook hun kraanwater duurzaam kunnen vervoeren! Geef hun de ONEforONE waterfles! Een groen relatiegeschenk met verhaal!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/www-waterbedrijfgroningen-nl-op-een-duurzame-manier-kraanwater-vervoeren/