Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wouter Durville te gast bij OBA Live

Vanavond is onze oprichter, Wouter Durville, te gast bij OBA Live van 19u00 t/m 20u00. Het interview is live te beluisteren op Radio 5 en te bekijken op Salto (via de kabel in Amsterdam) en op het digitale themakanaal Spirit24.

OBA Live met Mieke Spaans

Live vanaf de 4e etage van de Openbare Bibliotheek A’dam ontvangt Mieke Spaans (IKON) een gast over cultuur, politiek en wetenschap.

Toekomstvisie

John F. kennedy maakte met de eerste man op de maan zijn droom waar. Elke donderdag vraagt OBA Live een gast naar zijn toekomstdromen.

Wouter Durville, ondernemer

Vanavond de toekomstvisie van ondernemer Wouter Durville. Hij droomt van ‘een nieuwe mindset’ voor ontwikkelingshulp: De westerse consument koopt een product (zoals een waterflesjegroene energie of een OHRA zorgverzekering) en iemand in een ontwikkelingsland wordt geholpen, met schoon drinkwater, zonne-energie of zorg.

ONEforONE zorgt voor rechtstreekse hulp. Geen ingewikkelde routes of stichtingen. Je bijdrage gaat één op één naar sociale ondernemingen in ontwikkelingslanden. Er gaat geen cent verloren. En jij wordt er ook beter van.

De Zeepkist: Jasper Merle

Alles Beweegt is het tweede album van Jasper Merle, maar zijn eerste album met Nederlandstalige liedjes. In 2005 bracht hij het Engelstalige album Coming Home uit, waarmee hij 3FM Serious Talent werd.

Tijdens het schrijven van liedjes voor een nieuw album, merkt Jasper bij toeval dat hij zich in het Nederlands beter blijkt te kunnen uitdrukken. Jaspers teksten zijn puur, eerlijk en open, met een originele invalshoek qua thematiek en met een bijna terloopse diepgang. Alles Beweegt bevat 11 liedjes met zeer uiteenlopende thema’s: omgaan met de grillen van het leven in ‘Ik Ben Hier’, wanhoop en verlangen in ‘Tot De Zon Op Komt’, vertrouwen en overgave in ‘Laat Je Maar Dragen’, verleiding in ‘Sirene’, en kwetsbaarheid in ‘1000 Stukken’.

Chef Boeken

Chef Boeken Michaël Koornneef kiest voor Wouter Durville een boek, dat hij absoluut moet lezen.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/wouter-durville-te-gast-bij-obalive/