Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

WeTapWater.com: ONEforONE waterflesje, bidon met een missie

ONEforONE is een consumentenbeweging die zorgt voor rechtstreekse hulp in ontwikkelingslanden. Zonder ingewikkelde routes of stichtingen. Als je hier een product van ONEforONE koopt, help je daar iemand aan hetzelfde soort product. Daar kan je een enorm verschil mee maken.

ONEforONE heeft onder andere een bidon op de markt gebracht die, als je hem koopt, ervoor zorgt dat iemand een-leven-lang-schoon-drinkwater krijgt. Wouter Durville, oprichter van ONEforONE over de samenwerking met Pump Aid: “Per flesje, gaat minimaal €2.50 naar Pump Aid. Zij zorgen er samen met de lokale bevolking voor dat de waterputten gebouwd worden, maar ook dat ze onderhouden worden.”

Door hun duurzame waterfles te kopen, bespaar je dus niet alleen het milieu, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. Een dubbel goede deal. Daar kunnen deze greenwashers nog wat van leren.

Naast bidons die moeten zorgen voor drinkwater heeft ONEforONE samen met Greenchoice een programma opgesteld waardoor een deel van onze energie besteding wordt ingezet voor zonne-energie in Afrika.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/wetapwater-com-oneforone-waterflesje-bidon-met-een-missie/