Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Waterputten in Afrika

In samenwerking met Pump Aid werken we aan waterputten in Afrika. Zo dragen we bij aan de zelfredzaamheid van de lokale bevolking. Want schoon drinkwater is daarbij de eerste voorwaarde. Voor jou betekent dit slechts de aankoop van één ONEforONE Waterfles.

Door Pump Aid

Door parasieten en bacteriën in vuil drinkwater sterven vooral veel kinderen in Afrika. Om dat tegen te gaan ontwikkelt onze partner Pump Aid waterputten die door de lokale bevolking kunnen worden gebouwd en onderhouden. Zij doet dit op een zeer kostefficiënte manier door gebruik te maken van simpele bestaande technieken.

Optimale zelfredzaamheid

Van de ruim 4000 waterputten die Pump Aid heeft ontwikkeld is meer dan 95% nog in gebruik. Bij de meeste andere putten is dit minder dan 50%. Daarbij zorgt Pump Aid’s aanpak voor lokale werkgelegenheid. De zelfredzaamheid is dan ook optimaal bevorderd.

Door de samenwerking met Pump Aid kan ONEforONE zoveel mogelijk mensen, zoveel mogelijk water geven op de meest efficiënte manier. Lees hier meer over het gebrek aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Hoe werkt het?

Koop je een ONEforONE Waterfles dan zorgen wij ervoor dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de ontwikkeling van waterputten in Afrika. Één verkochte fles dekt de kosten voor een leven lang schoon drinkwater voor één persoon.

De bijdrage gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling van de waterputten en wordt niet gebruikt voor andere onkosten. Dit is juridisch vastgelegd.

Bestel nu een fles >>

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 8.0/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +2 (from 2 votes)
Waterputten in Afrika, 8.0 out of 10 based on 10 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: