Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope vrachtwagenverzekering

Vind snel en gemakkelijk de goedkoopste en beste vrachtautoverzekeringen. Kijk en vergelijk. En sluit je een verzekering af, dan help je weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct vrachtautoverzekeringen vergelijken >>

Eenvoudig vergelijken

In de vergelijking zie je snel welke vrachtautoverzekering het beste bij je past. Kies je voor laagste prijs of de beste voorwaarden? Je weet precies waar je aan toe bent. Vraag gratis offertes aan of sluit direct de verzekering af.

Extra korting

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Dekkingsvormen vrachtautoverzekering

Net als bij een particuliere autoverzekering ben je verplicht tenminste een WA-verzekering af te sluiten. Deze kun je uitbreiden met een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die jijzelf veroorzaakt.

Maatwerk

Vaak is de verzekering van je vrachtwagen(s) maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt dezelfde risico’s en geen vrachtauto of lading is gelijk.  Wil je een op maat gesneden verzekering voor je vrachtwagen(s)? Of heb je meer dan vijf vrachtwagens rijden? Neem dan contact op voor een afspraak.

Wil je nog meer informatie kijk dan bij de veelgestelde vragen over vrachtautoverzekeringen.


VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: