Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope reisverzekering

Kies de reisverzekering die het beste past bij jouw vakantie. Wij hebben alle reisverzekeringen op een rijtje gezet, zodat jij een goede vergelijking kan maken. En je steunt er nog een goed doel mee ook. Want als jij een reisverzekering afsluit dan krijgt een weeskind in Tanzania een goede zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct reisverzekeringen vergelijken >>

Zoek de beste reisverzekering

Met de vergelijking van alle reisverzekeringen krijg je een goed en compleet overzicht. Alle prijzen en voorwaarden van reisverzekeringen kun je raadplegen om tot de beste keuze te komen. Vergelijk en vraag een offerte aan. Of sluit direct een reisverzekering af.

Reisverzekeringen met de laagste prijzen

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat of meer dan 21 dagen per jaar op reis bent, is het verstandig een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Naast het gemak van een doorlopende reisverzekering is het vaak ook voordeliger, dus wij raden je aan beide mogelijkheden ongeacht de duur van je vakantie te bekijken.

Annuleringsverzekering

Naast een reisverzekering kan je ook een annuleringsverzekering afsluiten. Deze annuleringsverzekering dekt alle kosten mocht je reis onverhoopt toch niet doorgaan, door bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of een overlijden.

Dekking van een reisverzekering

In de vergelijkingsmodule wordt onderscheid gemaakt tussen 3 verschillende dekkingen, ook wel ‘verzekerd gebied’:

  • Nederlanddekking: binnenland, inclusief dagtrips naar het buitenland.
  • Europadekking: alle landen binnen Europa, inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet-Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit houdt in dat ook Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israel, Libanon en Aziatisch Turkije onder de dekking vallen.
  • Werelddekking: alle landen en werelddelen.

Huidige reisverzekering opzeggen

Het opzeggen van je huidige opstalverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar.

Bekijk onze veelgestelde vragen over reisverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: