Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope rechtsbijstandverzekering

Vind snel en gemakkelijk de goedkoopste en beste rechtsbijstandverzekering. Kijk en vergelijk. En sluit je hier een rechtsbijstandverzekering af, dan help je weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct rechtsbijstandverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk je rechtsbijstandverzekering

In het overzicht zijn alle rechtsbijstandverzekeringen op een rijtje gezet. Zo kan jij een goede keuze maken. Ga je voor de goedkoopste of de verzekering met de beste voorwaarden? Vraag een offerte aan of sluit direct de verzekering af die bij jou past.

Lage prijs rechtsbijstandverzekering

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Rechtsbijstandsverzekering: verstandig

Een rechtsbijstandverzekering is niet verplicht en het afsluiten ervan hangt af van je persoonlijke omstandigheden. Wanneer de kans aanzienlijk is dat je juridische problemen krijgt, is het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering aan te raden.

Rechtsbijstandverzekering en dekkingen

Je kunt kiezen voor een verschillend niveau van dekking. De dekkingen die in onze vergelijkingsmodule worden aangeboden lopen uiteen van verkeer, consument, wonen, inkomen en fiscaal recht & vermogen. De kosten die worden gemaakt door de verzekeraar worden altijd vergoed met een rechtsbijstandverzekering. Verder kent elke vorm van dekking uitzonderingen en worden vaak problemen met bijvoorbeeld de Belastingdienst ook niet gedekt.

Opzeggen van je huidige rechtsbijstandverzekering

Het opzeggen van je huidige rechtsbijstandverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar.

Bekijk onze veelgestelde vragen over rechtsbijstandverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: