Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope quad- en trikeverzekering

Op deze website vind je gegarandeerd de beste en goedkoopste quad- en trikeverzekering. En bij elke verzekering die je afsluit help je weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Met jouw trike- en quadverzekering lever je 1-op-1 een belangrijke bijdrage.

Direct quad- en trikeverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk op prijs en voorwaarden

Vergelijk hier de trike- en quadverzekeringen van bijna alle maatschappijen. Je krijgt een overzicht van alle verzekeringen en kunt deze direct op prijs en polisvoorwaarden vergelijken. Vervolgens kan je een offerte aanvragen of je verzekering direct afsluiten.

Altijd de beste deal

Omdat we een grote groep consumenten achter ons hebben, kunnen we flinke kortingen krijgen. Vaak zijn de prijzen op deze website daarom lager dan rechtstreeks bij de verzekeraar. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania wordt betaald met een kleine vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Trike- en quadverzekering: kies de juiste dekking

Je trike, quad of buggy kun je verzekeren met verschillende soorten dekkingen. Je bent in ieder geval wettelijk verplicht om een WA verzekering te nemen. Hieronder wat meer informatie:

  • WA verzekering: je ben verplicht je motorvoertuig te verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid, afgekort de WA dekking. Deze WA dekking voldoet aan de minimale dekkingen, maar dekt alleen de schade die je aan een ander toebrengt.
  • WA + beperkte casco verzekering: met deze verzekering wordt ook de schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en aanrijdingen met dieren vergoed. Het eigen risico varieert tussen de €135,- en €250,- euro. Het voornaamste verschil met de Volledig Casco dekking is dat vandalisme en aanrijdingschade aan het eigen voertuig zijn uitgesloten.
  • WA + volledig casco verzekering: ook wel All Risk verzekering genoemd. Dekt naast schade aan anderen ook schade aan jouw eigen quad of trike, ook wanneer dit je eigen schuld is.

Quad- en trikeverzekering opzeggen

Het opzeggen van je huidige trike- en quadverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over quad- en trikeverzekeringen voor meer informatie of neem even contactmet ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: