Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope pechhulpverzekering

Op deze website vind je snel en gemakkelijk de beste en goedkoopste pechhulpverzekering. En je steunt er nog een goed doel mee ook. Want als jij een verzekering afsluit help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering.

Direct pechhulpverzekeringen vergelijken >>

Snel vergelijken en afsluiten

Vul enkele gegevens in en je ziet direct welke pechhulpverzekeringen er voor jou beschikbaar zijn. Kies de verzekering die het beste bij je past en de rest wordt geregeld!

Hoge korting

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Pechhulpverzekering: wel zo fijn

Het maakt niet uit wanneer het gebeurt: pech onderweg komt altijd ongelegen. Met de pechhulpverzekering weet je in elk geval zeker dat je snel je reis kunt vervolgen. Als je stil komt te staan, is één telefoontje voldoende om technische hulp snel ter plaatse te doen zijn. In Nederland kun je daar 24 uur per dag, zeven dagen in de week op rekenen. Ook in je eigen woonplaats.

Vervangend vervoer

De pechhulpverleners kunnen je in de meeste gevallen weer op weg helpen. Als dit vanwege de aard van het mankement onmogelijk is wordt je auto weggesleept. Je heb dan recht op gratis vervangend vervoer.

Ook buiten Nederland

Indien gewenst, kun je kiezen voor een verzekering met Europese dekking. Je bent dan niet alleen verzekerd voor de basis pechhulp, maar ook voor transport, stalling, repatriëring en extra kosten die je noodgedwongen moet maken.

Bekijk onze veelgestelde vragen over pechhulpverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: