Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope pakketverzekering

Met een pakketverzekering kun je eenvoudig een aantal belangrijke verzekeringen in 1 pakket met korting afsluiten. En bij elke verzekering die je op deze website afsluit help je weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Direct pakketverzekeringen vergelijken >>

Eenvoudig vergelijken en afsluiten

In de vergelijking van pakketverzekeringen staan ze allemaal op een rijtje. Zo kan jij snel een goede keuze maken. Ga je voor de goedkoopste of de pakketverzekering met de beste voorwaarden? Vraag een offerte aan of sluit direct de verzekering af die bij jou past.

Extra korting

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Voordelen pakketverzekering

Alle verzekeringen onderbrengen in één pakket is niet alleen erg handig, het kan ook geld besparen. De belangrijkste voordelen:

  • Lagere premie: hoe meer verzekeringen je in 1 pakket afsluit, hoe hoger de korting. Ook worden administratieve kosten bijvoorbeeld maar 1 keer doorberekend.
  • Overzicht: met een pakketverzekering heb je 1 totaaloverzicht en 1 nota.
  • Snelle schadeafhandeling: door de verzekeringen in 1 pakket bij dezelfde verzekeraar onder te brengen, is het bij schade nooit de vraag welke verzekeraar wat moet betalen.

Verzekeringen in de pakketverzekering

Drie verzekeringen kunnen worden meeverzekerd in de pakketverzekering:

  • Inboedelverzekering: de inboedelverzekering vangt de financiële gevolgen op voor het risico dat je inboedel beschadigd raakt of zelfs geheel verloren gaat. Deze beschadiging kan bijvoorbeeld ontstaan door brand of lekkage. Ook in geval van diefstal dekt de inboedelverzekering je verlies.
  • Opstalverzekering: de opstalverzekering denkt het risico dat je woning beschadigd raakt of zelfs geheel verloren gaat bijvoorbeeld door brand of storm. Onder opstal valt eigenlijk alles wat vast zit aan je huis. Daarentegen, dekt de inboedelverzekering alle spullen die te verhuizen zijn.
  • Aansprakelijkheidsverzekering: de aansprakelijkheidsverzekering is voor bijna iedereen een onmisbare verzekering. De aansprakelijkheidsverzekering (AVP) vergoedt de schadekosten die je door jouw schuld aan anderen toebrengt.

Opzeggen van je huidige pakketverzekering

Het opzeggen van je huidige pakketverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar.

Bekijk onze veelgestelde vragen over pakketverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: