Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope opstalverzekering

Vind snel en gemakkelijk de goedkoopste en beste opstalverzekering. En bij elke opstalverzekering die je hier afsluit help je weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct opstalverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk en sluit af

Vergelijk alle opstalverzekeringen en vind de verzekering die bij jou past. Dat kan de goedkoopste zijn. Of de verzekering met de beste voorwaarden. Vul je gegevens in, vergelijk en vraag een offerte aan. Uiteraard kun je ook direct een opstalverzekering afsluiten.

Altijd een goedkope opstalverzekering

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Opstal- of inboedelverzekering?

De opstalverzekering omvat alles wat aard- en nagelvast aan het huis zit. Alles wat kan worden verhuisd behoort tot de inboedelverzekering. Een kliklaminaten vloer behoort bijvoorbeeld tot de inboedelverzekering, terwijl een gelijmde houten vloer onder de opstalverzekering valt. We raden aan om beide verzekeringen bij dezelfde verzekeraar af te sluiten, zodat bij onduidelijkheden de verzekeraars niet naar elkaar doorverwijzen. Je kan overwegen om hiervoor een goedkope pakketverzekering af te sluiten.

Een opstalverzekering: niet verplicht, wel verstandig

Een opstalverzekering, ook bekend als woonhuisverzekering, is wettelijk niet verplicht. Maar het kan je wel door de bank worden verplicht wanneer je een hypotheek afsluit. De bank wil immers het geleende geld terug wanneer jouw huis zou afbranden. Een opstalverzekering afsluiten is sowieso een verstandige beslissing, want schade aan de woning kan al snel oplopen tot een aanzienlijke kostenpost.

Dekking van een opstalverzekering

Je kunt kiezen voor een verschillend niveau van dekking. De dekkingen die in onze vergelijkingsmodule worden aangeboden lopen uiteen van uitgebreid tot meest uitgebreid (“all-risk”), waarbij men moet denken aan verlies of schade door brand, storm, vandalisme, diefstal of inbraak. Schade als gevolg van catastrofes, bijvoorbeeld burgeroorlogen, aardbevingen en overstromingen wordt in geen enkel geval gedekt. Ook glas is niet automatisch meeverzekerd. Je kunt ervoor kiezen een aparte glasverzekering af te sluiten of glaswerk mee te verzekeren binnen de opstalverzekering.

Opzeggen van je huidige opstalverzekering

Het opzeggen van je huidige opstalverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over opstalverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: