Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. Sluit hier je verzekering af en help weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct ongevallenverzekeringen vergelijken >>

Eenvoudig vergelijken en afsluiten

Je kan verschillende ongevallenverzekeringen vergelijken. Zo kan jij een goede keuze maken. Ga je voor de goedkoopste of de verzekering met de beste voorwaarden? Vraag een offerte aan of sluit direct de verzekering af die bij jou past.

Altijd de beste deal

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit. Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als je door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Uitkering

Bij blijvende invaliditeit stelt de verzekeraar de uitkering vast aan de hand van een percentage waarop de ontstane handicap wordt beoordeeld. Als je bijvoorbeeld volledig blind wordt, keert de verzekeraar het bedrag voor 100% uit. Raak je tijdens een ongeval je pink kwijt, dan wordt de handicap minder zwaar beoordeeld en ontvang je een deel van het vooraf vastgestelde bedrag.

Opzeggen van je huidige ongevallenverzekering

Het opzeggen van je huidige ongevallenverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar.

Bekijk onze veelgestelde vragen over ongevallenverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: