Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope kampeerautoverzekering

Vind snel en gemakkelijk de beste en goedkoopste kampeerautoverzekering. Sluit ‘m af. Dan help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct kampeerautoverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk snel op prijs en voorwaarden

In de vergelijking zie je snel welke kampeerautoverzekering de beste prijs voor jouw camper heeft. Kies je voor laagste prijs of de beste voorwaarden? Je weet precies waar je aan toe bent. Vraag gratis offertes aan of sluit direct de verzekering af.

Let op: duurder betekent niet altijd beter. Door kampeerautoverzekeringen te vergelijken, betaal je nooit te veel premie.

Collectieve korting

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Dekking kampeerautoverzekering

Een goede kampeerautoverzekering is onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Je kunt de polis verder uitbreiden met ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstand.

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouw je ook met je kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kun je later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die je al hebt opgebouwd met een andere auto kun je meestal meenemen. Je moet dan een verklaring van je autoverzekeraar overleggen.

Opzeggen kampeerautoverzekering

Het opzeggen van je huidige kampeerautoverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over kampeerautoverzekeringen voor meer informatie of neem even contactmet ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: