Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope inboedelverzekering

Vind de beste en goedkoopste inboedelverzekering. En bij elke inboedelverzekering die je hier afsluit help je weeskinderen in Tanzania aan een zorgverzekering. Met jouw inboedelverzekering lever je 1-op-1 een belangrijke bijdrage.

Direct inboedelverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk en sluit af

Vul je gegevens in en kies de inboedelverzekering die het beste bij jouw situatie past. Vergelijk de verzekeringen en vraag een offerte aan. Uiteraard kun je ook direct een inboedelverzekering afsluiten.

Altijd een goedkope inboedelverzekering

ONEforONE heeft een grote groep consumenten achter zich. Dat maakt het mogelijk om scherpe prijzen bij verzekeraars te regelen. Deze zijn vaak zelfs lager dan wanneer je een verzekering rechtstreeks bij een verzekeraar afsluit. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die we van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Inboedel- of opstalverzekering?

Een inboedelverzekering dekt de kosten bij verlies van of schade aan de inboedel. Alle roerende eigendommen die tot de particulieren huishouding behoren vallen onder de inboedel. De inboedelverzekering heeft dus betrekking op alle spullen die te verhuizen zijn. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Een parketvloer die eenvoudig kan worden verwijderd, valt onder de inboedelverzekering. Wanneer de vloer is vastgelijmd, geschroefd of gespijkerd is, valt deze onder de opstalverzekering. We raden aan om beide verzekeringen bij dezelfde verzekeraar af te sluiten, zodat bij onduidelijkheden de verzekeraars niet naar elkaar doorverwijzen. Je kunt overwegen om hiervoor een goedkope pakketverzekering af te sluiten.

Inboedelverzekering: niet verplicht, wel verstandig

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig aangezien de totale waarde van je inboedel behoorlijk hoog kan zijn. Schade aan of verlies van de inboedel zonder inboedelverzekering kan dan al snel oplopen tot een aanzienlijke kostenpost.

Inboedelverzekering dekkingen

De dekkingen die in onze vergelijkingsmodule worden aangeboden bieden de meest uitgebreide vorm van dekking en zijn dus “all-risk” inboedelverzekeringen. Deze inboedelverzekeringen bieden dekking tegen elk vorm van buitenkomend onheil, uiteenlopend van waterschade tot beroving, met uitzonderingen daargelaten.

Opzeggen van je huidige inboedelverzekering

Het opzeggen van je huidige inboedelverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over inboedelverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: