Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope fietsverzekering

Vind snel en gemakkelijk de beste en goedkoopste fietsverzekering. Sluit ‘m af. Dan help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering.

Direct fietsverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk en sluit af

In de vergelijking zie je snel welke fietsverzekering de beste prijs voor jou heeft. Kies je voor laagste prijs of de beste voorwaarden? Je weet precies waar je aan toe bent. Vraag gratis offertes aan of sluit direct een verzekering af.

Duurder betekent niet altijd beter. Door fietsverzekeringen te vergelijken, betaal je nooit te veel premie.

Altijd een goedkope fietsverzekering

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Fietsverzekering: kies de juiste dekking

Als je een fietsverzekering afsluit kies je de dekking die bij jou past. Kies uit de volgende dekkingen:

  • Diefstal: met deze dekking ben je verzekerd tegen diefstal
  • Diefstal + beschadiging: dekt behalve diefstal ook beschadiging als gevolg van een aanrijding.

Houd er rekening mee het alleen mogelijk is om een fietsverzekering af te sluiten als je fiets niet ouder is dan 1 jaar en een ART goedgekeurd slot heeft. Ook krijg je premiekorting als je fiets is voorzien van een AXA SL-slot, ART goedgekeurd slot en/of Diefstal Preventie Chip (DPC).

Fietsverzekering opzeggen

Het opzeggen van je huidige fietsverzekering kun je per brief en tegenwoordig vaak ook per email doen bij de verzekeraar. Omdat je meestal het gehele premiebedrag aan het begin van je contractduur betaald, kun je daarna altijd opzeggen met een opzegtermijn van 14 dagen. Als je niet tussentijds opzegt dat loopt je verzekering in de meeste gevallen automatisch af.

Bekijk onze veelgestelde vragen over fietsverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: