Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope caravanverzekering

Vind snel en gemakkelijk de beste en goedkoopste caravanverzekering. Sluit ‘m af. Dan help je weeskinderen in Tanzania aan een goede zorgverzekering.

Direct caravanverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk en sluit af

In de vergelijking zie je snel welke caravanverzekering de beste prijs voor jou heeft. Kies je voor laagste prijs of de beste voorwaarden? Je weet precies waar je aan toe bent. Vraag gratis offertes aan of sluit de verzekering direct af.

Altijd de beste deal

Omdat we een grote groep consumenten achter ons hebben, kunnen we flinke kortingen krijgen. Vaak zijn de prijzen op deze website daarom lager dan rechtstreeks bij de verzekeraar. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania wordt betaald met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Dekking caravanverzekering

Je caravan of vouwwagen is je mobiele woning tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid. In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is onder meer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Wettelijke aansprakelijkheid

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. Eventuele schade aan de caravan wordt gedekt door de caravanverzekering.

Caravanverzekering opzeggen

Het opzeggen van je huidige caravanverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over caravanverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.


VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: