Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope bromfietsverzekering

Vind snel en gemakkelijk de beste en goedkoopste bromfietsverzekering. Sluit ‘m af. Dan help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering.

Direct bromfietsverzekeringen vergelijken >>

Vergelijk en sluit af

In de vergelijking zie je snel welke bromfietsverzekering de beste prijs voor jou heeft. Kies je voor laagste prijs of de beste voorwaarden? Je weet precies waar je aan toe bent. Vraag gratis offertes aan of sluit direct de verzekering af.

Duurder betekent niet altijd beter. Door bromfietsverzekeringen te vergelijken, betaal je nooit teveel premie.

Altijd een goedkope bromfietsverzekering

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Bromfietsverzekering: kies de juiste dekking

Je kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen. Zo stem je de dekking precies af op jouw persoonlijke wensen en situatie. Je bent in ieder geval wettelijk verplicht om een WA verzekering te nemen. Kies uit de volgende dekkingen:

  • WA verzekering: deze Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) dekt schade die jij met jouw bromfiets veroorzaakt, maar schade aan jouw bromfiets niet.
  • WA + beperkte casco verzekering: Met deze verzekering wordt ook de schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en aanrijdingen met dieren vergoed.
  • WA + volledig casco verzekering: ook wel All Risk verzekering genoemd. Dekt naast schade aan anderen ook schade aan jouw eigen bromfiets, ook wanneer dit je eigen schuld is.

De hoogte van je premie hangt af van je leeftijd, je opgebouwde no-claim korting en je postcode.

Aanvullende verzekeringen

Meestal kun je ook aanvullende verzekeringen afsluiten bij je bromfietsverzekering zoals:

  • Ongevallen inzittendenverzekering: inzittenden krijgen een vast bedrag uitgekeerd bij ongevallen.
  • Rechtsbijstandverzekering: dekt kosten van juridische bijstand in het geval van schade.

Bromfietsverzekering opzeggen

Het opzeggen van je huidige bromfietsverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over bromfietsverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: