Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope bootverzekering

Kies hier de bootverzekering die het beste bij jou past qua prijs en dekking. Alle bootverzekeringen zijn op een rijtje gezet, zodat jij een goede vergelijking kan maken. En je steunt er nog een goed doel mee ook. Want als jij een bootverzekering afsluit help je een weeskind in Tanzania een goede zorgverzekering. Een dubbel goede deal.

Direct bootverzekeringen vergelijken >>

Zoek de beste bootverzekering

Met de vergelijking van alle bootverzekeringen krijg je een goed en compleet overzicht. Alle prijzen en voorwaarden van bootverzekeringen kun je raadplegen om tot de beste keuze te komen. Vergelijk en vraag een offerte aan. Of sluit direct een bootverzekering af.

Bootverzekeringen met de laagste prijzen

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Dekking: WA, beperkt of volledig casso

Zodra je het water op gaat met een boot van meer dan 4pk is een WA-verzekering voor je boot verplicht. Deze verzekering dekt de schade die je toebrengt aan anderen. Je kunt er ook voor kiezen je WA-verzekering aan te vullen met een beperkte of volledige casco dekking. Hiermee verzeker je je naast de schade aan anderen ook voor schades aan je eigen boot als gevolg van onder andere storm, onweer, schipbreuk, aanvaring, brand, inbraak of diefstal. Met een volledige of beperkte casco dekking zijn ook de inboedel, trailer, volgboot en buitenboordmotor verzekerd.

Huidige bootverzekering opzeggen

Het opzeggen van je huidige bootverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar.

Bekijk onze veelgestelde vragen over bootverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: