Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope bestelautoverzekering

Vind snel en gemakkelijk de bestelautoverzekering die bij jou past. Bovendien help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering met elke verzekering die je afsluit.

Direct bestelautoverzekering vergelijken >>

Vergelijk en sluit af

Als je gaat vergelijken zie je direct welke bestelautoverzekering de beste prijs voor jou heeft. Ook kan je meteen de polisvoorwaarden van de verschillende verzekeraars naast elkaar leggen. Met onze verzekeringen weet je precies waar je aan toe bent. Als je jouw verzekering gevonden hebt kun je deze meteen online afsluiten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

Door verzekeringen te vergelijken, betaal je nooit te veel premie. De hoogste prijs biedt niet altijd de beste dekking.

Altijd een goedkope bestelautoverzekering

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Bestelautoverzekering: kies de juiste dekking

Als je een bestelautoverzekering afsluit kies je de dekking die bij jou past. Dat hangt meestal af van de waarde en het bouwjaar van je auto. Wettelijk ben je in ieder geval verplicht om een WA verzekering af te sluiten. Je kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

  • WA verzekering: Schade die jij met jouw bestelauto veroorzaakt wordt gedekt, maar schade aan jouw bestelauto niet. Dit is de minst uitgebreide dekking.
  • WA + beperkte casco verzekering: Met deze verzekering wordt ook de schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, ruitschade, storm, hagel en aanrijdingen met dieren vergoed.
  • WA + volledig casco verzekering: ook wel All Risk verzekering genoemd. Dekt naast schade aan anderen ook schade aan jouw eigen auto, ook wanneer dit je eigen schuld is. Deze verzekering wordt aangeraden voor auto’s tot vier jaar.

Aanvullende verzekeringen

Met aanvullende verzekeringen kun je voor een laag bedrag extra zaken meeverzekeren, zoals je lading. Meestal kun je aanvullende verzekeringen afsluiten zoals:

  • Eigen vervoerdekking: vergoed verlies of schade aan vervoerde goederen door diefstal of vandalisme
  • Ongevallen inzittendenverzekering: inzittenden krijgen een vast bedrag uitgekeerd bij ongevallen.
  • Schadeverzekering inzittenden: schade geleden door inzittenden wordt vergoed.
  • Rechtsbijstandverzekering: dekt kosten van juridische bijstand in het geval van schade.
  • Hulpverleningsverzekering: dekt de kosten wanneer jij of je auto niet meer kunnen rijden.

Bestelautoverzekering opzeggen

Je verzekering opzeggen kun je per brief doen bij je verzekeraar. Als je verzekering langer dan een jaar loop kun je altijd opzeggen. Meestal kun je elke dag opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Let er op dat je nooit je verzekering opzegt voordat je een nieuwe hebt afgesloten.

Wagenpark verzekeren

Wil je je complete wagenpark verzekeren? Dat kan, neem contact met ons op voor aantrekkelijke wagenparkkorting.

Bekijk onze veelgestelde vragen over Bestelautoverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: