Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering (AVP)

Vind snel en gemakkelijk de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering. Sluit ‘m af. Dan help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering.

Direct aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken >>

Eenvoudig vergelijken

Vergelijk alle aansprakelijkheidsverzekeringen en vind de verzekering die bij jou past. Dat kan de goedkoopste zijn. Of de verzekering met de beste voorwaarden. Vul je gegevens in, vergelijk en vraag een offerte aan. Uiteraard kun je ook direct een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Altijd de beste deal

Wij onderhandelen namens onze grote achterban met verzekeraars voor de hoogste korting. Daardoor zijn de prijzen hier extra laag. De sponsoring van zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania betalen we met de vergoeding die wij van verzekeraars ontvangen. Jij betaalt dus niets extra.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering (ook wel AVP verzekering genoemd) is eigenlijk voor iedereen een onmisbare verzekering. Aansprakelijkheden als gevolg van onbedoeld veroorzaakte schades kun je als particulier hiermee afdekken. Voor slechts enkele euro’s per maand is je hele gezin volledig verzekerd.

Voorbeelden

Je zoon gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steek je de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar jij of je gezin is aansprakelijk voor de schade. In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar bij het laatste voorbeeld kan de schade onbetaalbaar zijn, doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt. In dit soort gevallen dekt een aansprakelijkheidsverzekering de schade.

Opzeggen aansprakelijkheidsverzekering

Het opzeggen van je huidige aansprakelijkheidsverzekering kun je per e-mail of per brief doen bij de verzekeraar. Je kunt de verzekering altijd opzeggen als die langer dan 1 jaar loopt. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand, maar soms kun je ook per dag opzeggen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over aansprakelijkheidsverzekeringen voor meer informatie of neem even contact met ons op.


VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: