Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Uitleg collectiviteitskorting

Zoals eerder geschreven geeft ONEforONE een hoge korting bij het afsluiten van een OHRA zorgverzekering. Dat geldt ook voor de zogeheten collectiviteitskorting. Dit jaar kreeg men zelfs 7% collectieve korting op de zorgpremie van OHRA. Voor de zorgpremie in 2013 is ONEforONE nu in gesprek met verzekeraars voor de hoogst mogelijke korting.

Collectiviteitskorting

Collectiviteitskorting, wat betekent dat eigenlijk?

Collectieve korting betekent dat je korting krijgt op de premie van de verzekering omdat je die met een groot aantal mensen tegelijkertijd afsluit. Dit kan via een werkgever zijn, een consumentenbond, via een sportvereniging en ook bijvoorbeeld via ONEforONE. Er zijn veel verschillen in collectiviteitskorting, meestal krijg je een procentuele collectiviteitskorting per jaar. Er zijn kortingen op premies voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Door de hoge korting die OHRA geeft via ONEforONE, bespaar je tot zo’n 200 euro per jaar!

Vrije keus van zorgverlener

Daarbij is de ONEforONE zorgverzekering een restitutiepolis. Dit betekent dat je kan gaan naar de zorgverlener van je eigen keuze. Wel zo prettig nu de verschillen in kwaliteit van ziekenhuizen, specialisten en tandartsen soms groot zijn maar gelukkig steeds beter in kaart worden gebracht. Lees zelf over de voordelen van de zorgverzekering via ONEforONE.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/uitleg-collectiviteitskorting/