Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

TrendTree.nl: ONEforONE Waterfles, Goed voor het milieu én goed voor de wereld

De ONEforONE Waterfles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is sterk, licht en recyclebaar. Het unieke design maakt de fles zowel duurzaam als functioneel. Als je de de ONEforONE Waterfles aanschaft, ontvangt iemand in Afrika een leven lang schoon drinkwater.

ONEforONE is een nieuwe consumentenbeweging voor rechtstreekse hulp in ontwikkelingslanden. Als je een product van ONEforONE koopt, help je iemand in een ontwikkelingsland met hetzelfde soort product. Daar kan jij een enorm verschil mee maken.

Neem bijvoorbeeld de waterfles van ONEforONE. Jij zorgt ervoor dat iemand een-leven-lang-schoon-drinkwater krijgt als je een waterfles koopt. Je bent dan niet alleen milieuvriendelijker, door een duurzame waterfles te kopen, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. De ONEforONE Waterfles is beschikbaar in twee maten: 350ml en 500ml. En ook in twee verschillende kleuren: blauw en zilver.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/trendtree-oneforone-waterfles-goed-voor-het-milieu-en-goed-voor-de-wereld/