Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

TrendTree: 100x op TrendTree (win een roze ONEforONE Waterfles!)

Dit is mijn 100e artikel op trendtree en dat gaan we vieren met een grootse retweet en weggeef actie.
Een aantal weken geleden ging ik tellen en wat bleek: ik was al bijna 100. In artikelen die van mijn hand op trendtree.nl zijn verschenen. In al die artikelen had ik het over eten, mijn zoektocht naar echte smaak en over de producenten daarvan. Wat mij telkens weer verraste is hoe gepassioneerd mensen met eten en smaak bezig zijn. Echte smaak bestaat en passie voor al dat lekkers werkt aanstekelijk.

Daarom nu een actie om te vieren dat ik 100 ben, zie onderaan de spelregels hoe je kans maakt.

110x vieren

01.   Mijn allereerste stukje ging over de  volzoete en heerlijke honingtomaathttp://www.trendtree.nl/koken/smaak-honingtomaten.html. En daarmee was de toon bij mij gezet; sindsdien is iedere andere tomaat tóch iets minder lekker. Proeven kunt u ook. Looije tomaten stelt voor de lezers eenHoningtomaten verwenpakket ter beschikking, bestaande uit tomaatjes en ander lekkers daaromheen. En een geweldig leuke rondleiding door de kassen waar de tomaatjes groeien. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

02.   Ook over het gemak van online boodschappen doen schreef ik een stukje. Nog steeds ben ik verbaasd over het gemak en de wijze van verzenden waarmee OKvlees.nl zijn geweldige kwaliteit biologisch en scharrelvlees verzendt. Zie: http://www.trendtree.nl/koken/winkelen-in-pyjama.html . Sinds kort zijn ook producten van de Vegetarische Slager bij OKvlees.nl te bestellen. Uitproberen kan nu wel heel voordelig: Okvlees.nl stelt een korting van 30 euro ter beschikking. De winnaar ontvangt een kortingscode die onder aan het bestelformulier ingevuld kan worden. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

03.   De Indianen doen het al eeuwen: koken op hout. Dankzij Emilie van der Woerd kunnen wij in Nederland nu ook smaakvol koken met de houten plank. Een bijzondere, smaakvolle en makkelijke manier van koken. Lees maar: http://www.trendtree.nl/koken/koken-op-hout.html . Om mijn 100e stukje feestelijk luister bij te zetten stelt Emilie een ovenplank ter beschikking met de feestelijke tekst: joke 100x op trendtree.nl. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

04.  Martine van den Bos is gastronoom-sommelier en eigenaar van internet wijnhandel De Smaakboutique.Dankzij Martine kan ik bij bepaalde gelegenheden de juiste wijn bij mijn gerechten schenken en dat is voor iemand zonder reukvermogen ideaal. Zie :http://www.trendtree.nl/proost/perfecte-wijnspijscombinaties.html. Behalve goed en gedegen advies levert Martine heerlijke wijnen en andere speciale drankjes zoals Mede, Port, Sherry en Maidera. Om te proosten op het 100e stukje stelt de Smaakboutique een pakket ter beschikking:
Het cadeau is een duo: wit & rood:

”Twee biologisch geproduceerde wijnen van Finca Fabian samen in cadeauverpakking: een Chardonnay, fris en vol en een Tempranillo, vol van fruit.Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

05.   Van het sap van SAPAS word je bij het lezen van het etiket al vrolijk. Welklinkende namen als Geluk, Zomer en Gul geven het karakter van het sap aan. Heerlijk sap waar je bovendien energie van krijgt, want boordevol vitamines en andere waardevolle stoffen. Zie: http://www.trendtree.nl/koken/zintuig-strelende-sappen.html Ook proeven? Dat kan. Susanna geeft omdat ik ‘100’ ben geworden 1 liter sap in 2 flessen van 500 ml Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

Keuze tussen de smaken ZOMER & HULK of ZIN & EXOTISCH

Zomer = wortel, aardbei, sinaasappel, munt & mandarijn.
Hulk = komkommer, spinazie, appel en gember.
Zin = ananas, avocado, honing en sinaasappel
Exotisch = mango, aardbei, banaan en sinaasappel

06.   Jagen op smaak dat doet flavourhunter Gertjan van Mook alias The man with the pan. Als een tovenaar stelt hij in zijn smaaklaboratorium zijn onovertroffen spiceblends en Hand roasted salts samen. Dat deze lekker zijn bewees mijn gezin me op spontane wijze. Zie: http://www.trendtree.nl/koken/the-man-with-the-pan.html. Ondertussen heeft The man with the pan niet stilgezeten er zijn al weer nieuwe spiceblends bijgekomen. En die kunt u proeven, speciaal voor de lezers heeft The man with the pan een pakketjes van vijf smaken spiceblends klaar staan. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

07.   Chai Latte is een eeuwenoude drank in een nieuw hip jasje. Een kruidig drank op basis van melk die je in plaats van koffie op thee drinkt. Heerlijk voor al die momenten dat je even wilt genieten, een momentje rust in een hectische dag zoekt. http://www.trendtree.nl/koffie-en-thee/een-eeuwenoude-drank-in-een-nieuw-jasje-chai-latte.html. Verrassend is dat de drank zich ook koud heel goed laat bereiden met ijsklontjes als een frappé of met fruit en yoghurt als een smoothie waardoor het een heerlijk verfrissende zomerdrankje wordt. Bondi Chai Tea Latte stelt twee maal een zak van 250 gram ieder voldoende voor 25 glazen ter beschikking. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

08.   Wat een heerlijke uitdaging was het mishandelen van een pan in opdracht. Vol enthousiasme ging ik de binnenlaag van de Relance 40 koekenpan te lijf. Zie http://www.trendtree.nl/koken/relance-de-pan-die-alles-hebben-kan.html. En inderdaad de binnenlaag beschadigt dus écht niet. Ook nu ik hem al maanden gebruik, is er nog geen krasje te zien. Zo’n fijne pan kunt u nu ook winnen. Marcel Redelaar van Relance stelt voor mijn 100e stukje een Relance koekenpan met keramische anti-aanbak coating, deksel van 24 cm ter beschikking. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

09.   Water drinken is altijd goed. Het is dorstlessend, bevat geen calorieën en het is gezond. Plastic flesjes zijn belastend voor het milieu, daarom ben ik zo blij met de navulbare waterfles van roestvrij staal van One for One. Deze fles is in alle opzichten goed: hij is milieuvriendelijk, hygiënisch, het water blijft koel en je steunt bovendien met de aankoop van deze fles een goed doel. Schoon drinkwater is in veel delen van de wereld helemaal niet vanzelfsprekend. Zie: http://www.trendtree.nl/huishoudelijk/een-goed-gevoel.html. Wouter Durville van One for One stelt met plezier een kekke roze waterfles van 500 ml ter beschikking. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

10.   Bij feest hoort taart. Uitgeverij Snor is een bijzondere uitgeverij die net even andere boeken uitgeeft. Boeken die het leven makkelijker maken. Zo als het heerlijke Snelle taartenboek.http://www.trendtree.nl/koken/taart-voor-luie-wijven.html. Ik noemde het in mijn artikel Taart voor luie wijven en dat dekt precies de lading: met zo min mogelijk moeite een maximum aan heerlijk resultaat.  Uitgeverij Snor viert mijn feestje mee en stelt een boek ter beschikking. Kans maken? Zie spelregels onderaan dit artikel.

11.   Bij taart hoort een heerlijk kopje thee. En thee wordt ter beschikking gesteld door Pauline Weuring van de bijzondere online verwenshop Uit Eigen Streek. De winnaar mag zelf een thee samenstellen in de theebrouwerij zie:  www.uiteigenstreek.nl/theebrouwerijIn deze webshop vindt u streekproducten uit het hele land. Producten die vaak alleen maar regionaal te vinden zijn en waarvan u op vakantie zo hebt genoten. Eenmaal thuis denkt u och, wat zou ik dat graag nog eens proeven. Bij Uit Eigen Streek vindt u die producten en anders gaat Pauline ze voor u zoeken. Zie http://www.trendtree.nl/koken/uit-eigen-streek.html. Kans maken op lekkere thee? Dat kan.

Spelregels:

Kans maken op een prijs is heel eenvoudig. Retweet het artikel van uw keus met de link daarin naar@trendtree_nl. Uit de retweeters trekken we de winnaars die via Twitter benaderd zullen worden om hun adresgegevens te mailen.

Meedoen mag zo vaak en zoveel als u wilt.
Deze actie loopt van 25-29 juni 2012

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/trendtree-100x-op-trendtree-win-een-roze-oneforone-waterfles/