Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Robin steunt ONEforONE!

In verband met het vijfjarig bestaan op 1 mei heeft Robin besloten ONEforONE te steunen met het kopen van waterflessen. ONEforONE zorgt voor rechtstreekse ontwikkelingshulp door voor iedere verkochte waterfles iemand in Afrika een leven lang schoon drinkwater te geven.

Robin: voelt goed, werkt beter

Bij onze kernactiviteiten op het gebied van Werving & Selectie en Interim Management staat de mens altijd centraal. Robin staat voor ontwikkeling: persoonlijk en zakelijk. Begrippen als leren, onderzoeken, beter worden, groeien en verantwoordelijkheid zijn hierbij sleutelwoorden.

Naast deze kernactiviteiten proberen we ook op een andere manier de mens centraal te stellen. Zo hebben we ter ere van ons vijfjarig bestaan een stichting opgericht: Robin Doet Goed. Eerder schonken we al bedragen aan educatieve projecten in ontwikkelingslanden en sponsorden we de jeugd van een basketbalvereniging.

ONEforONE relatiegeschenken

Met een lezing over water op ons lustrumfeest is de link naar de waterflessen van ONEforONE compleet. In lijn hiermee, en om te vieren dat we op 1 mei alweer vijf jaar bestaan, worden de ONEforONE waterflessen als geschenk meegegeven aan gasten van het feest. Zo wordt er voor elke fles die weggegeven wordt iemand in Afrika een leven lang voorzien van schoon drinkwater. Een echte win-win situatie.

YouTube voorvertoningsafbeelding
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
Robin steunt ONEforONE!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/robin-steunt-oneforone/