Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Relatiegeschenkenblog.nl – Een duurzaam relatiegeschenk: de ONEforONE waterfles

ONEforONE heeft een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor plastic waterflesjes ontwikkeld. De ONEforONE waterfles is namelijk gemaakt van roestvrij staal en kan keer op keer worden gevuld met kraanwater. Deze mooie waterflessen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn te combineren met diverse type doppen. Het is mogelijk om de waterflessen te laten bedrukken met een logo of tekst. Ook kunnen individuele namen worden gegraveerd! Deze multifunctionele fles kan gemakkelijk hervuld en schoongemaakt worden. Belangrijk detail is darbij dat de fles vrij is van alle giftige stoffen die vrijkomen in plastic flessen! De levertijd van deze waterfles bedraagt ongeveer anderhalve week. Wilt u de waterflessen zonder bedrukking, dan kunnen ze dezelfde werkdag nog worden verstuurd!

Niet alleen heeft de recyclebare ONEforONE waterfles vele voordelen voor uw relaties en werknemens. U helpt ook iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater met iedere waterfles die u schenkt. De ONEforONE waterfles is dus het origineel en duurzaam relatiegeschenk; het draagt bij aan een betere wereld door een duurzame levensstijl te bevorderen, en helpt ook nog eens mensen in Afrika aan schoon drinkwater. Een dergelijk milieuvriendelijk en duurzaam relatiegeschenk zal de zichtbaarheid van uw bedrijf zeker ten goede komen!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/relatiegeschenkenblog-nl-een-duurzaam-relatiegeschenk-de-oneforone-waterfles/