Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

PROF: Water om het milieu te sparen

Een van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren bij Promens Care is duurzaamheid.

We willen met elkaar bewuster omgaan met het milieu en vooral de manier waarop we met medewerkers en cliënten daar een invloed op kunnen uitoefenen. Teamarts Bertus Duursema heeft al een mogelijk initiatief in praktijk gebracht. Bertus: “Het is bijzonder om te zien hoeveel mensen met plastic flesjes water rondlopen of voor zich hebben staan bij het werk. Het is in feite gewoon kraanwater, maar we belasten het milieu enorm door de tonnen plastic waarin we het vervoeren. Er wordt ongelooflijk veel drinkwater getransporteerd over de hele wereld, terwijl je net zo makkelijk een flesje onder de kraan kunt houden en dat meenemen. Ik heb een aluminium drinkfles aangeschaft via www.oneforone.nl.

Het is een eenmalige aanschaf, maar op de langere duur goedkoper dan steeds nieuwe plastic flesjes en de organisatie gebruikt een groot deel van de opbrengst voor allerlei doeleinden in de wereld om watervoorzieningen te verbeteren. En als iedereen dat doet kan je wel nagaan wat de enorme positieve effecten voor het milieu zijn. Hopelijk wordt jij als lezer ook geïnspireerd of misschien iets voor het komende kerstpakket?”.

Draag ook bij aan een duurzame wereld en bestel nu een fles >>

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/prof-water-om-het-milieu-te-sparen/