Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

PlasticWhale.org: Oud-Amsterdamsch Plastic Visschen

Op 4 september organiseert Plastic Whale een evenement in de grachten van Amsterdam: Oud-Amsterdamsch Plastic Visschen. Met een grote vloot van ongeveer 20 boten  zal die dag door de grachten van Amsterdam gevaren worden. Het doel is dat de passagiers zo veel mogelijk plastic afval uit de grachten vissen. Een geweldig initiatief natuurlijk!

Door middel van deze actie wil Plastic Whale op een positieve en actieve manier aandacht vragen aan het toenemende probleem van wateren die worden vervuild door plastic afval. De Plastic Soep die in de Stille Ocean drijft, bijvoorbeeld, is een enorme hoeveelheid aan plastic afval met een omvang van tweemaal de Verenigde Staten! Plastic afval in de wateren heeft als gevolg dat het zeeleven en zeevogels sterven, maar ook dat wij via onze vismaaltijden plastic binnenkrijgen.

Met hun actie op 4 September wil Plastic Whale laten zien dat het probleem van water vervuiling door plastic afval niet alleen een probleem op de Stille Ocean is, maar zich ook in de Hollandse wateren afspeelt. De oplossing begint bij onszelf vindt Plastic Whale!

ONEforONE is het daar hartgrondig mee eens! Daarom richten wij ons ook op duurzame en milieuvriendelijke producten. Met onze roestvrijstalen waterfles en het drinken van kraanwater kun jij meehelpen aan het verminderen van milieuvervuiling en plastic verbruik! En bij aankoop van een ONEforONE waterfles, beschikbaar in diverse kleuren, help je ook nog eens iemand in Afrika aan schoon drinkwater!

Steun je dit mooie initiatief? Klik op LIKE en DEEL dit bericht:

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/plasticwhale-org-oud-amsterdamsch-plastic-visschen/