Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Persbericht: ONEforONE Zorgverzekering beste partnerschap van 2011

Jury van 11 Partners in 2011 en lezers van NUzakelijk kiezen beste samenwerking

Amsterdam, 13 december 2011 – Het partnerschap tussen ONEforONE, OHRA en MicroEnsure, een voorloper op het gebied van microverzekeringen in ontwikkelingslanden, is volgens de jury van de campagne 11 Partners in 2011 en de lezers van NUzakelijk de beste samenwerking tussen een bedrijf en non-gouvernementele organisatie van 2011.

De jury van de campagne, met daarin onder meer vertegenwoordigers van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Partnership Resource Centre, prees het innovatieve en marktgedreven businessmodel van de nieuwe zorgverzekering van ONEforONE. Duizenden lezers stemden op NUzakelijk, dat mediapartner is van het event, op hun favoriete partnerschap.

De winnaars richten zich op het probleem van het gebrek aan betaalbare gezondheidszorg voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Met elke afgesloten ONEforONE Zorgverzekering geeft de klant ook een weeskind in Tanzania een goede zorgverzekering. Daarnaast profiteert de klant zelf van een collectieve korting tot €200,- op een zorgverzekering van OHRA.

De partnerschappen van KLM en het Wereld Natuur Fonds en die tussen Accenture en Plan Nederland eindigden op een gedeelde tweede plaats. De campagne 11 Partners in 2011, die werd georganiseerd door partnership adviseur Behold, lift mee op de trend dat ontwikkelingssamenwerking zakelijker wordt en minder neerkomt op doneren. Aan de campagne deden honderden young professionals mee die zich inzetten voor ‘hun’ partnerschap.

– Einde Bericht –

Journalisten / bloggers: bekijk hier de perskit inclusief foto’s en video’s.

Lees meer over de ONEforONE Zorgverzekering > of Bereken direct je premie >

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/persbericht-oneforone-zorgverzekering-beste-partnerschap-van-2011/