Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ondernemingen met een sociaal hart kiezen voor ONEforONE

Jouw bedrijf kan op verschillende manieren helpen. Je kunt een ONEforONE product aanbieden. Maar je kunt ook de verkoop van onze producten binnen je bedrijf bevorderen. We komen graag eens langs voor een presentatie over ons aanbod en onze visie op hulp.

Waterfles als duurzaam relatiegeschenk

De ONEforONE Waterfles is een duurzaam relatiegeschenk met een verhaal. Onze fles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. En met iedere waterfles die je je relaties of personeel geeft, help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. Meer informatie over onze fles als relatiegeschenk >>

Partnership

Het liefst gaan we een partnership aan voor de lange termijn. Want wij geloven in het bevorderen van zelfredzaamheid en niet in het afhankelijk maken van geld. Dat is een langdurig proces waarbij vertrouwen voorop staat. Geen goede-doelen-gril maar een wezenlijke bijdrage.

Verkoopkanaal

We bieden een interessant verkoopkanaal. Als consumentenbeweging groeien we dagelijks. Elke dag geven onze leden aan welke producten zij interessant vinden om te kopen in combinatie met hulp aan mensen in ontwikkelingslanden. Dat levert een goede match op met jouw product of dienst.

MVO

Deelname aan ONEforONE draagt bij aan doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo help je ook de propositie van je bedrijf te verbeteren.

Geïnteresseerd? Laten we dan eens een afspraak maken om onze mogelijkheden te bespreken.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +2 (from 2 votes)
Hoe kan mijn bedrijf helpen?, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: