Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ONEforONE Waterfles als duurzaam relatiegeschenk

Elke dag worden er in Nederland meer dan 500.000 plastic flesjes gebruikt en achteloos weggegooid. De berg plastic afval in de oceaan groeit gestaag verder. ONEforONE zet een stap om het gebruik van plastic tegen te gaan met de ONEforONE waterfles.

Groen relatiegeschenk

Onze prachtige ONEforONE waterfles maakt bovendien een mooi duurzaam relatiegeschenk! Deze waterfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Roestvrijstaal is het meest gezonde en milieuvriendelijke alternatief voor plastic en is recyclebaar. Met het gebruik van deze fles, wordt het verbruik van plastic flesjes tegengegaan en wordt gebruik van kraanwater aangemoedigd. De fles is BPA-vrij, een giftige stof die vrijkomt in veel plastic flessen; niet in de fles van ONEforONE. De fles is sterk, licht en recyclebaar en makkelijk schoon te houden, want hij is vaatwasserbestendig. Deze fles kan dus levenslang gebruikt worden.

Het verhaal

Door het geven van dit mooie groene relatiegeschenk zorgt u er niet alleen voor dat uw relatie levenslang kan genieten van kraanwater in een mooie stevige fles, maar bij aankoop van elke ONEforONE waterfles help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. Een derde van de omzet gaat naar de bouw van de waterputten in Afrika. Onze partner PumpAid helpt en leert de bevolking daar, hoe ze de waterputten moeten bouwen en onderhouden, zodat ze hun leven lang van deze waterputten gebruik kunnen maken.

De flessen zijn in drie kleuren verkrijgbaar: roze, blauw en zilver. En er zijn twee formaten, 500ml en 350ml. De flessen kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. Ook het mogelijk om individueel namen te graveren.

De ONEforONE Waterfles is dus een origineel en groen relatiegeschenk; het draagt bij aan een betere wereld door een duurzame levensstijl te bevorderen, en helpt ook nog eens mensen in Afrika aan schoon drinkwater.

Stuur ons dus nu een mail voor een offerte op maat!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


1 reactie op ONEforONE Waterfles als duurzaam relatiegeschenk

  1. Fem Duijkers zegt:

    Goed initiatief !!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/oneforone-waterfles-als-duurzaam-relatiegeschenk/