Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ONEforONE op bezoek bij ToughStuff en Pump Aid in Londen

Wouter Durville, oprichter van ONEforONE, heeft gisteren een bezoek gebracht aan onze ‘giving partners‘ ToughStuff (zonne-energie) en Pump Aid (waterputten) in Londen. Er is teruggeblikt op de succesvolle start van de samenwerking en besproken hoe de sponsoring van ONEforONE het beste kan worden ingezet om de allerarmste mensen te helpen. Zonder dat dit de lokale marktwerking verstoort.

Zonne-energie voor een school in Kenia

Wouter en Roger Hattam, General Manager van ToughStuff (links op foto), hebben gesproken over ToughStuff’s producten, nieuwe innovaties en het draagvlak van beide organisaties; een inspirerend gesprek met veel positieve energie! Ook is er afgesproken om met ONEforONE’s bijdrage een school in Kenia van zonne-energie kits te voorzien, zodat de kinderen ‘s avonds hun huiswerk kunnen doen als het donker is. Dit kan nu vaak niet, omdat de kerosine voor lampen te duur is. Meer nieuws over dit mooie project volgt snel!

Waterputten in Malawi

Met Ben Nealon, Development Director van Pump Aid, heeft Wouter geluncht. Ben vertelde dat hij heeft besloten om zijn succesvolle carriere als acteur een jaar op pauze te zetten om het team van Pump Aid te helpen met het managen van de snelle groei en verdere professionalisering. Inmiddels heeft Pump Aid nl. al zo’n 7.000 waterputten gebouwd, waarvan 95% (!) nog in gebruik is. De sponsoring van ONEforONE wordt op dit moment ingezet voor de bouw van waterputten in Malawi. En Wouter en Ben hebben verder o.a. de (technologische) mogelijkheden besproken om in de nabije toekomst op een transparante en low-cost manier meer terugkoppeling te geven aan de klanten en supporters van ONEforONE over de gebouwde putten.

Al met al een leuke en inspirerende dag in Londen!

Help mee: bestel de ONEforONE Waterflessen of stap over op onze groene energie!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/oneforone-op-bezoek-bij-toughstuff-en-pump-aid-in-londen/