Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

OHRA: Actueel OHRA/ONEforONE beste partnerschap 2011 volgens NUzakelijk

Het partnerschap tussen OHRA en ONEforONE is de beste samenwerking tussen een bedrijf en non-profit organisatie in 2011. Een deskundige jury en enkele duizenden lezers van NUzakelijk riepen afgelopen vrijdag OHRA en ONEforONE uit tot winnaars.

Volgens de jury met vertegenwoordigers van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Partnership Resource Centre, hebben OHRA en ONEforONE het meest innovatieve en interessante businessmodel.

ONEforONE is sinds kort partner van OHRA. Als iemand via ONEforONE een Zorgverzekering afsluit bij OHRA, dan krijgt een weeskind in Tanzania (één op één) drie jaar lang goede medische behandeling als het ziek is. Daarbij dekt OHRA de kosten van de vijf meest voorkomende ziektes: longontsteking, malaria, griep, kraamzorg en diarree.

Na OHRA/ONEforONE eindigden in de NUzakelijk competitie de partnerschappen van KLM/WNF en Accenture/Plan Nederland op een gedeelde tweede plaats.

Lees het volledige persbericht hier!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/ohra-actueel-ohraoneforone-beste-partnerschap-2011-volgens-nuzakelijk/