Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Odemagazine.nl: Verzekering voor mij, verzekering voor jou

Rechtstreekse ontwikkelingshulp is steeds meer in trek, omdat geven nu eenmaal fijner is als je ziet waar je geld heengaat. Soms hoef je daarvoor niet eens meer te doen dan zelf iets kopen, zoals bijvoorbeeld bij organisatie ONEforONE. Wanneer je bij hen een product koopt, bijvoorbeeld een waterfles, help je daarmee iemand anders aan schoon drinkwater.

Sinds dit jaar heeft de organisatie dit principe ook geintroduceerd voor iets wat iedereen nodig heeft: de zorgverzekering. Zo geef je een weeskind in Tanzania een goede zorgverzekering, wanneer je zelf je verzekering afsluit via ONEforONE.

Het zal je niet verbazen dat weeskinderen, bijvoorbeeld in Tanzania vaak geen geld hebben voor een goede medische behandeling bij ziekte. Met het afsluiten van je eigen zorgverzekering, sluit ONEforONE ook een microverzekering af voor voor een weeskind, die de kosten dekt van de meest voorkomende ziekten. Daarvoor zijn de kinderen verzekerd tegen longontsteking, malaria, griep, kraamzorg en diarree. En dit kost je zelf niets meer.

De organisatie vertelt als verzekeraar gekozen te hebben voor OHRA vanwege de goede prijs en service. De dekking van de basisverzekering is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde, maar door de collectiviteitskorting die ONEforONE krijgt kan de prijs lager zijn dan bij een individuele verzekering.

Om alle kinderen in een weeshuis gelijke behandeling te geven wordt alleen een heel weeshuis tegelijk verzekerd, voor tenminste drie jaar. Zelfs wanneer je na een jaar over zou stappen naar een andere verzekering. Meer informatie: www.oneforone.nl

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/odemagazine-nl-verzekering-voor-mij-verzekering-voor-jou/