Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nudge: ONEforONE Zorgverzekering

Wie zit er achter de ONEforONE Zorgverzekering?

“Achter de ONEforONE Zorgverzekering zit de sociale onderneming ONEforONE die rechtstreekse hulp biedt in ontwikkelingslanden op basis van het ‘buy one-give one’-principe. Jij koopt een product hier en daarmee help je iemand aan eenzelfde soort product daar. ONEforONE biedt een aantal duurzame producten en diensten aan en heeft onlangs haar aanbod uitgebreid met de ONEforONE Zorgverzekering. ONEforONE heeft een website waar de verschillende producten en diensten kunnen worden gekocht en afgesloten. Ook houd de onderneming zich veel bezig met PR, voor het bewuster maken van de samenleving. Zo organiseerden zij voor de lancering van de ONEforONE Zorgverzekering met tientallen ONEforONE fans een flashmob op de Dam!”

Wat biedt de ONEforONE Zorgverzekering?

“Een nieuw initiatief is de ONEforONE Zorgverzekering. Hiermee richt ONEforONE zich op het probleem van het gebrek aan betaalbare gezondheidszorg voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Met de ONEforONE Zorgverzekering krijgt de consument een dubbel goede deal. Zelf geniet de verzekerde van groepskorting tot €200,- bij de zorgverzekeraar OHRA. Tegelijkertijd voorziet de consument ook een weeskind in Tanzania van een goede zorgverzekering. Dit is haalbaar met behulp van microverzekeringen via partner MicroEnsure, vergelijkbaar met microkredieten. Wouter Durville, oprichter van ONEforONE: “Microverzekeringen zijn kleine verzekeringen in ontwikkelingslanden. Deze worden uitgekeerd bij grote tegenvallers zoals ziekte, overlijden en misoogsten. Alhoewel deze verzekering maar zo’n 10 dollar per jaar kost zijn bepaalde achtergestelde groepen, zoals weeskinderen, structureel niet in staat om zich deze premie te veroorloven. Met onze steun proberen we ook deze kinderen de kans op een gezonde toekomst te bieden.”

Duurzaam? Innovatief?

“Vernieuwend aan de ONEforONE Zorgverzekering is dat de klant zelf korting krijgt én tegelijkertijd ook een weeskind in Tanzania van een goede zorgverzekering voorziet. Zo biedt ONEforONE rechtstreekse hulp in ontwikkelingslanden zonder afhankelijk te zijn van subsidies of donaties. Het partnerschap tussen ONEforONE, OHRA en MicroEnsure is volgens de jury van de campagne ‘11 Partners in 2011’ en duizenden lezers van NUzakelijk de beste samenwerking tussen een bedrijf en een non-gouvernementele organisatie van 2011. De jury prees met name het marktgedreven, en economisch duurzame, businessmodel van de ONEforONE Zorgverzekering.”

Welke nudge (zetje) geeft de ONEforONE Zorgverzekering?

“ONEforONE wil mensen in ontwikkelingslanden helpen aan hun basisbehoefte en tegelijk mensen hier helpen aan een duurzaam product of dienst. Bij afsluiting van een ONEforONE Zorgverzekering help je jezelf aan een uitstekende zorgverzekering en sponsor je tegelijk een zorgverzekering voor een weeskind zonder daar extra voor te betalen. Door de grote achterban van ONEforONE krijg je zelfs korting op deze mooie zorgverzekering.”

Met de ONEforONE Zorgverzekering ontvangt de klant een goede OHRA Zorgverzekering met korting & ontvangt een weeskind in Tanzania ook een zorgverzekering. Bereken je premie hier!


VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/nudge-oneforone-zorgverzekering/