Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

NINETEEN!: Mij een Zorg!

oneforoneextra

Flashmob op de Dam voor de lancering van de ONEforONE Zorgverzekering! Door middel van een flashmob op de Dam in Amsterdam lanceert de sociale onderneming ONEforONE een nieuwe manier van zorgverzekeren:

Sluit de consument een ONEforONE Zorgverzekering met collectieve korting af, dan wordt tegelijkertijd óók een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering geholpen. ONEforONE Zorgverzekering werkt samen met zorgverzekeraar OHRA en MicroEnsure, een internationaal gerenommeerde organisatie op het gebied van microverzekeringen. Tientallen supporters van ONEforONE zullen op 23 november  om het eenjarig bestaan van ONEforONE te vieren, een levend billboard vormen waarmee de zorgverzekering officieel wordt gelanceerd.

WAT?
Sociale onderneming ONEforONE organiseert een flashmob voor de lancering van de nieuwe ONEforONE Zorgverzekering.

HOE?
Samen met tientallen ONEforONE fans zal een levend billboard van 40m2 op de Dam worden gecreëerd! Een fotograaf zal vanaf speciale hoogte een indrukwekkende foto nemen. De complete happening wordt tevens door een cameraploeg gefilmd.

WANNEER?
23 november om 12.15 uur op de Dam in Amsterdam.

WAAROM?
ONEforONE is erg trots op de lancering van de ONEforONE Zorgverzekering en wil deze speciale aangelegenheid groots aanpakken! Middels deze flashmob op de Dam wordt aandacht gevraagd voor de campagne: het is belangrijk dat mensen zich ervan bewust worden dat ze met de ONEforONE Zorgverzekering een dubbel goede deal krijgen. Namelijk, ze ontvangen zelf een kwaliteitszorgverzekering en helpen tegelijkertijd óók een weeskind in Afrika aan een zorgverzekering!

WE NEED YOU!

Voor een succesvolle lancering van de ONEforONE Zorgverzekering en een geslaagde flashmob op de Dam is jullie support en hulp hard nodig! Kom daarom VANDAAG: 23 november om 12.15 uur naar de Dam en help mee met de lancering en ontvang een mooie ONEforONE waterfles!

De ONEforONE Zorgverzekering: bespaar zelf tot €473,- én help tegelijk een weeskind aan zorg. Bereken nu je premie en stap makkelijk & gratis over!


VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/nineteen-mij-een-zorg/