Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe samenwerking: One Payroll & ONEforONE

Sinds kort is ONEforONE een samenwerking aangegaan met One Payroll. Eén werknemer bij One Payroll = één keer een leven lang schoon drinkwater in Afrika. Dit houdt in dat voor elke nieuwe werknemer die bij One op de payroll komt, een persoon in een ontwikkelingsland aan een leven lang schoon drinkwater wordt geholpen. De bijdrage gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling van waterputten in Afrika en wordt niet gebruikt voor andere onkosten. De nieuwe werknemer ontvangt een stoere ONEforONE waterfles met het One Payroll logo!

One Payroll is specialist in payrolling en backofficediensten. Hun groeiende onderneming heeft een maatschappelijk verantwoord karakter. Zo neemt One Payroll de bijdrage op zich voor de ONEforONE waterflessen. ONEforONE houdt zich fulltime bezig met de organisatie en uitvoering van hulp aan een select aantal geaccrediteerde hulporganisaties. Voor de bouw van waterputten in Afrika werkt ONEforONE  samen met partner Pump Aid.

Lees hier meer over de Payroll Wateractie en LIKE + DEEL dit bericht. Alvast bedankt!!

Ook je werknemers of relaties blij maken met een ONEforONE waterfles? Geef de ONEforONE waterfles als groen relatiegeschenk!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)
Nieuwe samenwerking: One Payroll & ONEforONE, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/nieuwe-samenwerking-one-payroll-oneforone/