Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Natuurlijkzuinig.blogspot.com: ONEforONE

Na alle goede-doelen-praat van de afgelopen tijd ben ik per ongeluk op een campagne gestruikeld waar ik WEL achtersta. Soms is het heel makkelijk en je hebt er zelf ook nog wat aan.

De ONEforONE Waterfles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. En het leukste? Per verkochte fles wordt een leven lang schoon drinkwater gesponsord voor iemand in Afrika.

De fles is gemaakt van roestvrij staal (dus sterk, licht EN recyclebaar maar dat hoeft nietwant het gaatheellang mee). De fles wordt standaard met een sportdop (BPA vrije plastic!) geleverd maar er zijn ook andere mogelijkheden (zelfs een speen variant). De fles is in twee maten en in twee kleuren verkrijgbaar. De grote fles (500 ml) kost € 15,95, de kleine fles (350 ml) € 14,95. En hoewel ik gek ben op de Greenjump winkel en de bij hen verkrijgbare Klean Canteen Bidons, zijn deze flessen dus van even goede kwaliteit en wel goedkoper en je draagt je steentje ook nog bij.

Drink jij of je kinderen nog steeds uit plastic bekers dan is dit misschien wel een moment om zoiets aan te schaffen voor Sint of voor Kerst. Zelf vind ik dit soort goede doelen, zoals Max Havelaar bijvoorbeeld, praktischer. Je steunt dan niet alleen het doel, je houdt er zelf ook iets aan over. Iets wat tastbaar is. Misschien egoistisch maar aan de andere kant is het wel handiger dan je geld zo maar ‘weg te geven’. Daarom koop ik ook graag bio en fair trade als ik iets nodig heb en het is te krijgen.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/natuurlijkzuinig-blogspot-com-oneforone/