Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer mensen willen groene stroom!

Het aantal huishoudens en bedrijven die in Nederland groene stroom gebruiken is de afgelopen jaren toegenomen. Meer dan 1,5 miljoen huishoudens zijn in het jaar 2011 overgestapt op groene energie. Dit is een toename van zo’n 22 procent in vergelijking met het jaar daarvoor. Omdat aan het stopcontact niet is te zien wat voor stroom eruit komt, worden certificaten uitgegeven voor de hoeveelheid geproduceerde groene stroom.

In Nederland komt meer dan 60 procent van de duurzame elektriciteit uit biomassa. Het overige aandeel van groene energie wordt gemaakt van windenergie. Ook is groene energie een import product, omdat er een grote vraag is naar groene energie dan aanbod. Door onderzeese kabels wordt groene energie, die in Noorse waterkrachtcentrales wordt opgewekt, getransporteerd naar Nederland.

Met ONEforONE Energie ontvangt de klant groene energie van Greenchoice en wordt tegelijk iemand in Afrika aan zonne-energie geholpen. Samen met partner ToughStuff helpen wij kinderen op scholen in Kenia aan zonne-energie kits, zodat zij ook ‘s avonds de mogelijkheid krijgen om te studeren!

Steun jij ook dit mooie initiatief? Wij energie = Zij energie! LIKE en DEEL!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


1 reactie op Meer mensen willen groene stroom!

  1. jan gooter zegt:

    jullie zijn kuthomo en lesbie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/meer-mensen-willen-groene-stroom-2/