Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Live Pitch ONEforONE op Strawberry Earth Filmfestival


Groene ondernemers opgelet: Kickstart je bedrijf met een spread in GREEN.2! ONEforONE staat met 3 anderen in de finale! Onze trouwe achterban is meer dan welkom om ons aan te moedigen. In 7 minuten zal Wouter Durville, oprichter ONEforONE, laten zien waar ONEforONE voor staat en waarom het de Kickstart prijs verdient!

Het concept voor de Kickstart Competition is als volgt: “Weet jij recycling hip te maken, krijg jij ons massaal aan de biologische shakes, zet jij de i-phonegeneratie op de ecostand? Doe mee met GREEN.2′s KICKSTART COMPETITION en wie weet prijk jij straks met je bedrijf in GREEN.2 magazine.”

GREEN.2 is hiervoor op zoek gegaan naar ondernemers met lef die hun hippe, inspirerende, originele én groene bedrijf/initiatief in de spotlight willen zetten.

De vier finalisten zijn inmiddels bekend gemaakt: ONEforONE, Rank a Brand, Little Green Dress en Omybag.  Zij mogen hun initiatief live pitchen op het Strawberry Earth Film Festival op 3 juni in Studio K in Amsterdam. Tijdens dit festival worden de leukste en meest creatieve films over onze planeet vertoond. Na de live pitch zal de jury de winnaar bekend maken. Deze winnaar krijgt een spread, dus twee hele pagina’s, in GREEN.2 magazine!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/live-pitch-oneforone-op-strawberry-earth-filmfestival/