Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Investering groene energie bereikt nieuw record!

In 2011 zijn de investeringen in groene energie wereldwijd gestegen tot een recordhoogte van 202 mrd. Deze investering is vijf procent hoger dan in 2010, meldt Bloomberg New Energy Finance.

De stijging in investeringen in groene energie van het afgelopen jaar komt vooral door de toenemende investering in zonne-energie. De PV-industrie, die zich bijvoorbeeld bezighoudt met het monteren van zonnecellen in zonnepanelen, heeft in 2011 een toename van 36 procent meegemaakt in vergelijking met het jaar daarvoor en daarmee €106 mrd ontvangen.

Tijdens een speciale VN-top voor de grootste investeerders werden deze resultaten van Bloomberg gepresenteerd. Het doel van deze top was om investeerders in actie te laten komen tegen klimaatverandering.

Ook ONEforONE streeft voor meer groene energie. Met ONEforONE energie ontvangt de klant groene energie met korting van Greenchoice en helpen wij mensen in ontwikkelingslanden aan zonne-energie. Lees hier meer over de voordelen van groene energie!

Steun jij ook deze positieve ontwikkelingen van groene energie? LIKE en DEEL! Alvast bedankt!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


2 reacties op Investering groene energie bereikt nieuw record!

  1. Michael zegt:

    very initially “咁都唔使咒罵人地全家喺 豬 啫 當事人喺唔著 但罵嗮人地全家 無需要呀 ” 無風起浪? I am/ was very deasppointid that my friend BBF who 罵嗮人地全家 無需要呀 that was totally unnecessary at all! Humbly yoursthe inner space

  2. Dsfdfds zegt:

    Det he4r ska jag verkligen kolla upp nu pe5 en ge5ng. Jag tror att det he4r e4r ne5got som ve5rt ff6retag behf6ver

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/investering-groene-energie-bereikt-nieuw-record/