Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Altijd de beste deal

Als je via ONEforONE een internet of TV abonnement afsluit zorg je dat de allerarmsten in Afrika ook gebruik kunnen maken van telecommunicatie. Maar overstappen via ONEforONE heeft nog meer voordelen.

Exclusieve kortingen en aanbiedingen

Dankzij de grote groep consumenten die wij achter ons hebben, staan wij sterk in de onderhandeling over kortingen en exclusieve aanbiedingen. Daardoor zijn onze prijzen vaak lager dan rechtstreeks bij de providers.

Eenvoudig vergelijken en overstappen

Vul je postcode en huisnummer in en wij laten direct zien welke aanbieders en pakketten beschikbaar zijn op jouw adres. Je kan de abonnementen eenvoudig vergelijken op bijvoorbeeld prijs, internet snelheid of het aantal TV zenders. Kies het pakket dat het beste bij je past en wij doen de rest voor je!

Goede service en bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat je snel en deskundig wordt geholpen. Daarom zijn we voor vragen, advies en hulp bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur op telefoonnummer 020-5317670. Of neem contact met ons op per e-mail. Zie trouwens ook onze veelgestelde vragen over internet en digitale TV.

100% Onafhankelijk

Alle abonnementen en aanbieders in onze vergelijkingen analyseren wij op dezelfde objectieve wijze. Zo krijg je altijd een onafhankelijk beeld van de mogelijkheden. En kan je zelf kiezen voor de aanbieding die het beste bij jouw wensen aansluit.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: